Tapahtumat ja pienryhmät

Tutustu tilaisuuksiimme ja ilmoittaudu mukaan pienryhmiin! Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tälle sivulle keräämme aiheet, vetäjät ja teemat. Lisätietoja toimisto(ät)pokory.fi tai p. 044 574 0057/Seppo Tolvanen.


Päivitä yrityksesi liikeidea palvelumuotoilun keinoin


tiistaina 9.6. klo 9:00-11:00

Työskentely jatkuu ensimmäisen työpajan pohjalta, mutta myös uudet osallistujat ovat tervetulleita mukaan. 

Kaivamme muotoilutyökalulaatikosta konsteja liiketoiminnan kehittämiseen. Ensimmäisellä kerralla tutustuimme ideointityökaluun ja asiakastarpeisiin erityisesti korona-aikana. Nyt tarkastelemme vielä lähemmin asiakkaan palvelupolkua ja tutkimme miten korona-aika on muuttanut sitä tai tulee mahdollisesti muuttamaan liiketoimintaa sekä jälleen mietimme keinoja elää mukana muutoksessa. 

Vetäjänä Anna Häyrynen, Luova Maalainen.

Ilmoittaudu palvelumuotoilun jatkotyöpajaan tästä linkistä viimeistään 8.6. klo 14:00 mennessä.


Vahvista jaksamistasi ohjattujen tunneharjoitusten avulla


torstaina 11.6. klo 17:00 – 19:00

Yrittäjien toiveisiin pohjautuva verkkovalmennus, jossa liikkeellisiä ja kehollisia harjoitteita sekä pohdintatehtäviä itsesi kanssa. Harjoitukset ja niiden omakohtainen kokeminen auttavat tunnistamaan tunteita kehossamme sekä sietämään erilaisia tunnetiloja. Tunteen säätelyn avulla saamme järkipuolemme mukaan tilanteisiin ja toimimaan tilanteissa rakentavasti. Tunteen purkaminen ja käsittely auttavat tunteen kehostamme ja mielestämme ulos. Näin olomme kevenee, eikä kehomme joudu kantamaan turhia tunnetaakkoja sisällään. Voit kokea voimaantumista! Valmennuksen ohjaajana Minna Katajamäki, Arotar Oy

Ilmoittaudu ohjattujen tunneharjoitusten iltaan tästä linkistä viimeistään 10.6. mennessä.


Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen webinaari

maanantaina 15.6. klo 14:00 – 16:00

Ajankohtainen tietoisku etenkin nyt, kun kesä koittaa ja matkailusesonki kotimaassa alkaa. SSTL Puhtausala ry:n asiantuntija Minna Kyllinen kertoo pintahygienian ja desinfektion merkityksestä epidemia-aikana, tehostetun siivouksen yleisistä periaatteista ja miten siivoojana varmistan oman sekä asiakasturvallisuuden korona-ajan siivouksessa.

Ilmoittaudu puhtausalan webinaariin tästä linkistä viimeistään 15.6. klo 9:00 mennessä.Tallenteita aiemmin järjestetyistä pienryhmistä


Päivitä yrityksesi liikeidea – uutta luova työpaja palvelumuotoilua hyödyntäen (osa 1) 2.6.

Miten kehität palvelujasi koronan aikana? Miten luot uutta tai muutat liiketoimintaasi ja miten pysyt mukana muutoksessa? Entä miten luot asiakkaille luottavaisen ja turvallisen palvelukokemuksen myös koronan aikana? Etsimme uusia kanavia ja keinoja asiakaskohtaamiseen. Työvälineinä palvelumuotoilun keinot. Vetäjänä Anna Häyrynen, Luova Maalainen. Katso tallenne työpajan yleisestä osiosta tästä. Annan esitys pdf-tiedostona sivun alaosassa.


Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja elämysyrittäjien verkkovalmennus 20.5.

-   Tavoitteenamme on löytää uusia toimintoja, palveluita ja ideoita korona-ajasta selviämiseen sekä uuden luomiseen. Pohdimme yhdessä, kuinka voimme hyödyntää yhteistyötä yrittäjien kesken sekä myyntiä, markkinointia ja kokemuksia muualta maailmasta. Vetäjänä Anu Nylund, Mood of Finland Oy. Katso verkkovalmennus tästä. Anu Nylundin esitys pdf-tiedostona sivun alaosassa.


Verkkokaupan mahdollisuudet - pienryhmä 15.5.


Sivun alaosassa Anna Häyrysen esitys tilaisuudesta pdf-tiedostona.

Business Finlandin yhteenveto kehitysrahoituksen käyttämisestä verkkokaupan perustamiseen löytyy tästä.


Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/