À la Région - Upper Tampere & Hunsrück and Rhein Valley


Ylä-Pirkanmaan ja Saksan Rheinland-Pfalzin alueiden välille Visit Upper Tampere-hankkeen kautta aikaansaadut kontaktit poikivat keväällä 2010 laajemman yhteistyöhankkeen alueiden välille.

Hanketta toteutettiin PoKo ry:n toimialueella Suomessa ja Saksan Rheinland-Pfalzin osavaltiossa toimivien kahden Leader-ryhmän (LAG) alueella ajalla 1.6.2010 - 31.3.2012. Hanke palveli laajalla rintamalla yläpirkanmaalaisia yrityksiä, yhdistyksiä ja organisaatioita.

Hunsrück ja Reinin laakso ovat PoKo ry:n näkökulmasta kiinnostavia kansainvälisen yhteistyön alueita helpon saavutettavuuden ja samankaltaisten intressiensä vuoksi. Hunsrückin Hahnin lentoasemalle on Tampereelta suora halpalentoyhteys.

Hankkeen avulla lisättiin kohderyhmien tietämystä kansainvälisestä toiminnasta sekä tuettiin kohderyhmien kansainvälistä verkostoitumista. Tavoitteena oli saada aikaan pysyviä kontakteja ja pitkäjänteistä yhteistyötä alueiden välille ym. kohderyhmissä. Hankkeen rooli oli yhteistyön käynnistämisessä ja ohjaamisessa alkutaipaleella. Hanketta PoKon alueella koordinoi Anu Schuoler.

Lisätietoja hankkeesta yhteisiltä kotisivuilta www.fin-ger-net.eu

 
Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/