Vetoa elinvoimaan - hanke


Vetoa elinvoimaan - hanke tarjosi vetoapua Ylä-Pirkanmaan yrityksille haastavissa poikkeusoloissa. Koronan koetellessa monet yritykset tarvitsevat nopeasti uusia avauksia ja uutta liiketoimintaa. Yritysten kehittämishanke toteutettiin Ylä-Pirkanmaalla PoKo ry:n alueella ja se päättyi 31.3.2021.


Vetoa elinvoimaan auttoi pandemia-ajan poikkeusoloissa yrityksiä löytämään uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia ja luomaan toimivan verkoston yhteistyölle, joka koskee niin yrittäjiä, kuntia kuin muita alan toimijoita.

Hanke oli yhteistoimintahanke ja se toteutettiin PoKo ry:n toimialueella eli Juupajoki, Mänttä-Vilppula/MW-kehitys Oy, Ruovesi ja Virrat. Kunnat olivat hankkeen sopimukselliset yhteistyökumppanit. Hankkeen kohderyhmänä olivat kaikki PoKo ry:n alueella toimivat yritykset, erityisesti mikro- ja pk-yritykset.

Tavoitteena oli paikallislähtöisesti luoda toimintamalleja ja mahdollisuuksia tässä ajassa yritysten toiminnalle ja uusille toimintaideoille. Koska poikkeusoloissa tarvitaan nopeita ratkaisuja, nivottiin hankkeen avulla toimijoiden ketjua selkeämmäksi ja tehokkaammaksi. Toisin sanoen tavoite oli, että yrittäjä löysivät helposti tarvitsemansa avun. 

Toimenpiteinä oli pienryhmätoiminta, klinikkatoiminta sekä tiedon koonti ja jakaminen. Monipuolinen viestintä oli avainasemassa.


Yhteystiedot:


projektipäällikkö

Seppo Tolvanen
p. 044 574 0057
seppo.tolvanen@pokory.fi


Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/