Verkkovalmennukset

Tutustu tilaisuuksiimme ja ilmoittaudu mukaan pienryhmiin! Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tälle sivulle keräämme aiheet, vetäjät ja teemat. Seuraavassa tallenteita jo järjestetyistä verkkovalmennuksista - uusia tilaisuuksia jälleen elokuussa!


Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen webinaari 15.6.

Ajankohtainen verkkovalmennus etenkin nyt, kun kesä koittaa ja matkailusesonki kotimaassa alkaa. SSTL Puhtausala ry:n asiantuntija Minna Kyllinen kertoo pintahygienian ja desinfektion merkityksestä epidemia-aikana, tehostetun siivouksen yleisistä periaatteista ja miten siivoojana varmistan oman sekä asiakasturvallisuuden korona-ajan siivouksessa. Minnan esitys pdf-tiedostona sivun alaosassa. Katso videotallenne tästä.


Vahvista jaksamistasi ohjattujen tunneharjoitusten avulla 11.6.


Yrittäjien toiveisiin pohjautuvia harjoituksia työssä jaksamista edistämään. Harjoitukset ja niiden omakohtainen kokeminen auttavat tunnistamaan tunteita kehossamme sekä sietämään erilaisia tunnetiloja. Tunteen säätelyn avulla saamme järkipuolemme mukaan tilanteisiin ja toimimaan tilanteissa rakentavasti. Tunteen purkaminen ja käsittely auttavat tunteen kehostamme ja mielestämme ulos. Näin olomme kevenee, eikä kehomme joudu kantamaan turhia tunnetaakkoja sisällään. Voit kokea voimaantumista! Valmennuksen ohjaajana Minna Katajamäki, Arotar Oy


Liikeidean päivittäminen palvelumuotoilun keinoin (osa 2) 9.6.


Kaivoimme muotoilutyökalulaatikosta konsteja liiketoiminnan kehittämiseen. Ensimmäisellä kerralla 2.6. tutustuimme ideointityökaluun ja asiakastarpeisiin erityisesti korona-aikana. Nyt tarkastelimme vielä lähemmin asiakkaan palvelupolkua ja tutkimme miten korona-aika on muuttanut sitä tai tulee mahdollisesti muuttamaan liiketoimintaa sekä jälleen mietimme keinoja elää mukana muutoksessa. Vetäjänä Anna Häyrynen, Luova Maalainen. Annan esitys pdf-tiedostona sivun alaosassa. Katso videotallenne tästä.


Liikeidean päivittäminen – uutta luova työpaja palvelumuotoilua hyödyntäen (osa 1) 2.6.

Miten kehitetään palveluja koronan aikana? Miten luodaan uutta, muutetaan liiketoimintaa ja miten pysytään mukana muutoksessa? Entä miten luodaan asiakkaille luottavainen ja turvallinen palvelukokemus myös koronan aikana? Etsimme uusia kanavia ja keinoja asiakaskohtaamisiin. Työvälineinä palvelumuotoilun keinot. Vetäjänä Anna Häyrynen, Luova Maalainen. Katso tallenne työpajan yleisestä osiosta tästä. Annan esitys pdf-tiedostona sivun alaosassa.


Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja elämysyrittäjien verkkovalmennus 20.5.

Tavoitteenamme oli löytää uusia toimintoja, palveluita ja ideoita korona-ajasta selviämiseen sekä uuden luomiseen. Pohdimme yhdessä, kuinka voimme hyödyntää yhteistyötä yrittäjien kesken sekä myyntiä, markkinointia ja kokemuksia muualta maailmasta. Vetäjänä Anu Nylund, Mood of Finland Oy. Katso verkkovalmennus tästä. Anu Nylundin esitys pdf-tiedostona sivun alaosassa.


Yrittäjien jaksaminen & tunnetyöskentely 19.5.


Tässä ajassa haasteeksi ovat nousseet jaksaminen ja todellisen työhyvinvoinnin tukeminen. Ymmärrys tunteista ja keinot käsitellä sekä purkaa erilaisia tunnetiloja ovat avain jaksamiseen ja sitä kautta hyvinvointiimme. Pienryhmässä tapahtuvassa tunnetyöskentelyohjauksessa yrittäjät saavat paitsi asiantuntijan ohjausta, tietoa tunteista ja tunnetaidoista, myös työkaluja ymmärtää ja keinoja tukea omaa jaksamistaan. Valmennuksen ohjaajana Minna Katajamäki, Arotar Oy


Yritysten rahoitustuet poikkeusoloissa – info 18.5.

Webinaari pienyrittäjien rahoitustuista, jossa asiantuntijoina Pirkanmaan ELY-keskuksen Team Finland – koordinaattori Jukka Kohonen ja kehityspäällikkö Sirkku Mäkelä Ruoveden kunnasta. Katso tilaisuus tästä.
Verkkokaupan mahdollisuudet - pienryhmä 15.5.


Sivun alaosassa Anna Häyrysen esitys tilaisuudesta pdf-tiedostona.

Business Finlandin yhteenveto kehitysrahoituksen käyttämisestä verkkokaupan perustamiseen löytyy tästä.

Johku-työkalun koulutukset ja webinaarit löytyvät tästä.


Vetoa Elinvoimaan You Tube - kanava


Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/